BIO.

Ja, Dion Cooper speelt gitaar, schrijft liedjes en is een dromer, maar om hem nou meteen tot singer-songwriter te bestempelen...…

Dion Cooper is iemand die alles uit het leven haalt. “Ik deel mijn leven in zoals ik denk dat het voor mij en anderen het tofst gaat zijn." Hij besloot in 2017 een week naar Polen te gaan om daar de beroemde Wim Hof Training te doen. Op blote voeten bij -8C in de sneeuw, dwars tegen de natuur in, met als conclusie: ik kan véél meer dan ik dacht. Dion is ambitieus en dat is nog zacht uitgedrukt eigenlijk. “Qua ambitie ben ik best zakelijk ingesteld: ik heb een doel voor ogen en werk gedisciplineerd die kant op. Ik zoek like-minded mensen om me heen die er ook zo in staan.”

Dion Cooper heeft een uiterst karaktervol stemgeluid, speelt gitaar en verpakt oprechte emoties in dik geproduceerde pop. Zak Abel, John Mayer, maar ook Shawn Mendes liggen op de loer.

Buiten de muziek, spelen sport en meditatie een belangrijke rol in zijn leven. Om zijn droom te bereiken, werkt hij aan zichzelf, leest veel en leidt hij een sociaal leven omringd door muzikanten en songwriters. “Wat dat betreft ben ik een dromer met een praktische mindset."


MIJN NIEUWE MUZIEK. JOUW INBOX.

Join the Family!